Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

Náš soubor All Brass Band vznikl jako žesťové kvinteto v lednu 2021. Začali jsme zkoušet v době, která byla vinou koronavirových opatření zřejmě nejméně vhodná, leč možná právě proto jsme se vůbec dali dohromady, neb jsme zkrátka jako muzikanti nechtěli sedět doma a nehrát.

Důležité je, že jsme začali pilně zkoušet, nakupovat noty, aranžmá na míru, tříbili repertoár a po uvolnění restrikcí jsme již v dubnu téhož roku měli své první vystoupení v malebném městečku Štramberk přímo pod hradem Trúba. Pak už to šlo ráz na ráz. Pořídili jsme si svůj vlastní zvukový aparát, takže máme super ozvučení na venkovní vystoupení, máme svého zpěváka – lesního hornistu.

Hrajeme v kostelích, na náměstích, na malých akcích, na soukromých večírcích, na festivalech, vánočních trzích, v komorních prostorech, na velkých pódiích, se sborem, s varhanami, umíme se přizpůsobit.

V roce 2022 jsme natočili v nahrávacím studiu Divadla Na Orlí v Brně své první cédéčko s názvem For All (Pro všechny), které obsahuje 14 velmi různorodých skladbiček, aby si vybral opravdu každý. (Seznam skladeb je v záložce CD – For All.)

Je nás pět kamarádů, pocházíme ze severní Moravy z Lašska, životní cesty nás po mnoha letech opět spojily a tak jsme tady pro vás.

 

Jiří Jermář – trubka, křídlovka, pikola, zvuk

Marek Paluřík – trubka, křídlovka, pikola, web

Ondřej Šimíček – lesní roh, zpěv, moderátor, manager

Pavel Debef – trombon, rolničky, moderátor

Jiří Král – tuba, bastrombon, kolchoz, aranžér

Michaela Králová - zpěv

Aneta Debefová - perkuse, valcha 

 

TĚŠÍME SE NA SETKÁNÍ S VÁMI, SNAD SE NÁM TO POŠTĚSTÍ!